Komentáře

1 věrka věrka | 5. února 2018 v 9:21 | Reagovat

Zase jeden druh kerkonošského kysela. Vlastně ten chleba tam zastává roli kvásku a ještě navíc se ušetří vejce. Někdy jí určitě vyzkouším. Kroasanty jsou určitě taky dobroučký, to by měl moc rád náš Martínek, to je nutelový král. Já jsem na víkend dělala kynuté buchty s jablkovýma povidlama a jen se po nich zaprášilo. Na dnešek opět připadlo trošku sněhu ale mrzne, tak je dost zima, ale sluníčko už trochu svítí, tak za oknem je to paráda, pěkně se to blejská. Mávám od Ještědu. :-)

2 Jaruna Jaruna | 5. února 2018 v 17:43 | Reagovat

Mňam :-P to bych si s chutí dala,ale jelikož mám pořád ještě povánoční kila,tak nebude nic :-x Jdu si namazat chleba margarínem.

3 Aťka Aťka | 5. února 2018 v 20:02 | Reagovat

Veru, jelikož kyselo přímo zbožňujem, určitě i tuto polívku vyzkouším, zdá se kyselu podobná, ale třeba se mýlím :-)
vám všem pěkný večer :-)

4 MíšaZ. MíšaZ. | 5. února 2018 v 22:11 | Reagovat

Verunko,
moc tebe i rodiče zdravím...Děkuji za inspiraci k vaření. :-) Kyselo- hned vidím v duchu před sebou Krkonošské pohádky,jak Anče vaří kyselo. :-)
Pepíci jsou taky fajn.
Jo a ještě jsem chtěla napsat,že jsem moc ráda,že píšeš.Moc se vždycky těším na fotky i povídání...
           Mějte se u vás všichni moc hezky
              Míša

5 Markéta B. Markéta B. | 6. února 2018 v 0:24 | Reagovat

Verunko, po delší době se ozývám - ale sleduju vás pravidelně! :-)

Mohla bych poprosit o recept na croissanty? Nebo tu někde už je a špatně koukám?

Děkuju!

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.