marinády na grilovaná masa

20. května 2011 v 15:32 | verunnka |  Recepty

Sladkokyselá marináda

na vepřové a hovězí maso
100 ml pomerančové šťávy
2 lžíce sherry
2 lžíce oleje
1 / 2 lžíce strouhaného zázvoru
1 lžíci tymiánu
4 lžíce meruňkového džemu

Marináda na kuřecí prsa

drůbeží maso
1 dl suchého bílého vína
1 lžíce posekaného zázvoru
1 lžička podrcených rascovca (kumín)
mletý pepř
chilli

Provensálská marináda

na drůbeží maso
6 PL olivového oleje
3 lžičky provensálského koření
sůl
6 stroužků česneku
petrželová nať
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Amelie Amelie | Web | 22. ledna 2014 v 23:00 | Reagovat

Tu třetí vyzkouším, sherry nekupuju.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama