svatomartinské koláče

4. listopadu 2010 v 17:51 | verunnka |  Recepty
Suroviny: 90 dkg polohrubé mouky, špetka soli, 36 dkg másla, 6 dkg droždí, citronová kůra, vanilka, 9 dkg cukru, tři osminy litru mléka, 2 vejce, náplň dle chuti - maková, tvarohová, jablečná, povidlová a může být i drobenka.
Pracovní postup: Propracujeme těsto, vyválíme plát, vykrajujeme koláčky, plníme a pečeme. Můžeme taky náplň zabalit a na povrch pomazaný rozšlehaným vajíčkem dát drobenku
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Helena Helena | E-mail | 15. listopadu 2013 v 9:52 | Reagovat

moc pěkný blok,jsem na něm poprve :-)  ;-)

2 canada canada | E-mail | Web | 14. října 2014 v 18:12 | Reagovat

Hello!

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama